Young Homie

En person og sang vi virkelig har forelsket oss i, er Chris Rene med sangen Young Homie. Chris var med i årets versjon av X-Factor i Amerika, og imponerte mennesker verden over med sangen Young Homie som han har skrevet selv. Han kom litt skjevt ut i tenårene, med bakgrunn som både alkoholiker og rusavhengig. Han meldte seg derfor på X-Factor kort tid etter han kom hjem fra rehabilitering, med et ønske om et mer stabilt liv, med hans to år gamle sønn og resten av sin familie. Det var ikke et tørt øye i salen da Chris Rene startet å synge. Absolutt verdt å sjekke ut:

 

Dette er en full video av Chris Rene sin audition, med både intervju, audition og dommer-avgjørelse. 

Dette er den samme sangen, bare en studio-innspilling. Fantastisk.

 

Hva syntes du? 

God lørdag! 

11 toner

Katrine

03.des.2011 kl.17:21

heier så sykt på han!:)

elismile

03.des.2011 kl.18:20

Kjempe bra.. Har ikke sett på xfaktor jeg..

Martine

03.des.2011 kl.21:48

Oj! Hei, så at deres blogg var på forsiden på blogg.no, og ble så nysgjerrig når det sto musikkblogg, og jeg har nogenlunde lik smak som dere begge! Haha! :D Digger Birdy, og ikke minst; digger The Wombats! Var du/dere på konserten i Elverum? Var på første rad, hadde vært der i åtte timer før fordi vi trodde at alle kom til å komme tidligere, for det gjorde folk på My Chemical Romance, Lady Gaga OG Green Day, men neeiidaa xD Så kult, skal følge med denne bloggen! :) Synes ikke han var noe spess, menmen:))

VinylOgKassett

03.des.2011 kl.23:44

Hei Martine! Tusen takk for så koselig tilbakemelding, setter vi pris på!

Ingen av oss var på konserten, men vi skulle gjerne ønske at vi var der. Men vi var sammen på Green Day-konserten på Ullevål stadion i fjor sommer. Var konge!

Igjen, takk for koselig kommentar :-)

04.des.2011 kl.00:09

Og jeg, sofie var på my chemical romance! Konserten i elverum kræsja desverre med noe annet :(

irma

04.des.2011 kl.02:14

Endelig noen unge som ikke bare hører på pop! Herrlig:)) er også stor fan av wombats. Hører dere på the cure? Mitt aller største favorittband jeg kunne dødd for...også er nirvana, the drums, the doors (+++++++++), noen fler av mine favoritt band. Kommer nok til å følge bloggen deres videre!

Emilie Skyum

04.des.2011 kl.14:18

Jeg har vært forelsket i den sangen helt siden den kom ut! <3 Den er fortsatt min favoritt sang <3

En søting

04.des.2011 kl.15:24

Han er sykt flink! :)

odaselvik

04.des.2011 kl.19:41

Sykt bra blogg! Elsker musikk, all slags musikk. Denne bloggen passer perfekt for meg. Denne kommer jeg til å fortsatte å lese (:

Veronica<3

04.des.2011 kl.20:35

Han synger sykt fint! Denne bloggen var kjempebra, liker designet, innhold og mussikken! :)

vinylogkassett

04.des.2011 kl.21:25

tusen takk for mange koselige kommentarer!

Vi elsker kommentarer!

Musikkbloggen av og for musikkelskere. Bloggen blir skrevet at to musikkelskende 17åringer, som egentlig ikke har tid til noe. Derfor var det selvfølgelig på sin plass å starte en blogg. Vi vil skrive om all slags musikk, fordi vi liker alt mulig. Alt tyder derimot på at vi vil bevege oss bort fra opera og joik, men det vil bare tiden vise.

Kategorier

hits