album

Rihanna: Talk That Talk

Rihanna slo som kjent i gjennom allerede som 16 åring, og nå har hun sluppet sitt sjette album, nemlig Talk That Talk. Jeg har aldri vært noen spesielt stor fan av gullstrupen fra Barbados, men har hørt de fleste av hennes mest populære låter gjennom tidene, som: Unfaithful, Rehab, Take A Bow, Russian Roulette, S&M og Only Girl (In The World). Men nå har jeg da lastet ned hennes siste album Talk That Talk, and I was blown away. Disse låtene har gått på repeat siden jeg lastet de ned, og jeg anbefaler å ta en lytt. Og som jeg sa i forrige innlegg, dama er jo rå. 

 

You Da One

Where Have You Been

Superhiten: We Found Love feat. Calvin Harris

Talk That Talk feat. Jay-Z

Cockiness (Love It)

Birthday Cake

We All Want Love

Drunk On Love

Roc Me Out

Watch n' Learn

Farewell

Mine favoritter er fra plata er Where Have You Been, Roc Me Out, Talk That Talk og Farewell. Rihanna er uten tvil en av dagens mest talentulle og populære unge artiser. 

Hva syntes du? Du var kanskje på konserten også? I såfall, lucky bitch...

Musikkbloggen av og for musikkelskere. Bloggen blir skrevet at to musikkelskende 17åringer, som egentlig ikke har tid til noe. Derfor var det selvfølgelig på sin plass å starte en blogg. Vi vil skrive om all slags musikk, fordi vi liker alt mulig. Alt tyder derimot på at vi vil bevege oss bort fra opera og joik, men det vil bare tiden vise.

hits