Blogg

Favoritt!

Har ikke ord:

 

John Mayer - Free Fallin'

Denne versjonen er 18484884 ganger bedre enn originalen av Tom Petty. Jeg går ALDRI lei!

Youtube-fenomen

Det er mange unge talentfulle (som enda ikke er oppdaget) artister ute på Youtube. Disse vi har valgt ut er bare et fåtall av mange-MANGE talenter der ute. Justin Bieber ble som kjent oppdaget gjennom Youtube, og det er mange andre håpefulle, flinke artister som også legger ut sine videoer daglig. De er absolutt verdt å sjekke ut, for talent, dét har de: 

 

Verdens søteste Alex Goot, som her synger Jason Derulos "It Girl". 

Tylar Ward, her også sammen med Megan Nicole og Eppic. De synger kjempehiten "Love The Way You Lie" av Rihanna og Eminem.

Veldig unge og veldig talentfulle Maddi Jane, som her synger "Price Tag" av Jessie J.

Før Pixie Lott for alvor ble kjent, la også hun ut videoer på Youtube. Her er en fantastisk versjon av Apologize.

Denne er nok min favoritt. Tori Kelly har antakeligvis en av de fineste stemmene jeg noen gang har hørt, her sammen med Todrick Hall. Kjempeflinke! Her med "Best Thing I Never Had" av Beyoncé.

Også en av mine favoritter. Jeg mildt sagt hater den originale versjonen av denne sangen, av The Band Perry, men denne versjonen er utrolig bra. Jeg gråt omtrent første gang jeg hørte den. Her med Michael Henry og Justin Robinett. 

 

Noen å føye til? 

Disse er vi lei av

Noen sanger du er så lei av, at du bare har lyst gjemme deg bort når de spilles på fest/radio etc.? Well, here's our list:

 

Party Rock Anthem - LMFAO feat. Lauren Bennett & GoonRock

Sexy And I Know It - LMFAO 

Rain Over Me - Pitbull feat. Marc Anthony

Coconut Tree - Mohombi feat. Nicole Scherzinger

Ring Meg - Gabrielle

Haba Haba - Stella Mwangi

I Wanna Go - Britney Spears

 

DØD over disse sangene. Hvilke sanger er du lei av? 

Musikkbloggen av og for musikkelskere. Bloggen blir skrevet at to musikkelskende 17åringer, som egentlig ikke har tid til noe. Derfor var det selvfølgelig på sin plass å starte en blogg. Vi vil skrive om all slags musikk, fordi vi liker alt mulig. Alt tyder derimot på at vi vil bevege oss bort fra opera og joik, men det vil bare tiden vise.

hits