Diverse

Rihanna vs Beyonce

To fantastiske sangere som nesten er umulig å velge mellom, selv sliter jeg veldig med havner nok på Rihanna.
Hvem er din favoritt?Young Homie

En person og sang vi virkelig har forelsket oss i, er Chris Rene med sangen Young Homie. Chris var med i årets versjon av X-Factor i Amerika, og imponerte mennesker verden over med sangen Young Homie som han har skrevet selv. Han kom litt skjevt ut i tenårene, med bakgrunn som både alkoholiker og rusavhengig. Han meldte seg derfor på X-Factor kort tid etter han kom hjem fra rehabilitering, med et ønske om et mer stabilt liv, med hans to år gamle sønn og resten av sin familie. Det var ikke et tørt øye i salen da Chris Rene startet å synge. Absolutt verdt å sjekke ut:

 

Dette er en full video av Chris Rene sin audition, med både intervju, audition og dommer-avgjørelse. 

Dette er den samme sangen, bare en studio-innspilling. Fantastisk.

 

Hva syntes du? 

God lørdag! 

Musikk-kjekkaser

Det er jo ikke bare kjekke modeller og skuespillere, det finnes også mange innenfor musikkens verden. Vi skal prøve å begrense oss litt, så her er noen av våre utvalgte:


Brandon Flowers, vokalist i The Killers


John O'Callagahn, vokalist i The Maine. HOT!


Pete Wentz, bassist i Fall Out Boy.

Altså, gutta i One Direction er ikke akkurat stygge. Men....


....det er nok denne gutten vi liker best av dem 5; Harry Styles!

Chris Brown, selvom vi VET at han banket opp (verdens fineste) Rihanna


Guy Barryman, bassist i Coldplay


Gutta i McFly. Fra venstre: Dougie Poynter, Tom Fletcher, Danny Jones og Harry Judd.

Også måtte jeg, Sofie legge på en til. Kan ikke ha en kjekkas-liste uten Jared Leto:

 

Hvis du har noen musikk-kjekkaser på lager, så er det bare å rope ut! 

God helg, kjære venner!

 

 

Take me back to the 90s

Disse er våre favoritter fra 90-tallet, og fra vår kjære barndom. 

 

Spice Girls - Wannabe. Our favorite!

Den da så unge og lovende Britney Spears med ..Baby One More Time. 

Eiffel 65 - Blue (Da Ba Dee)

Vengaboys - Uncle John From Jamaica. Denne er priceless!

Nok en Spice Girls-sang. Denne gangen med Stop. 

Lolly - Hey Mickey

Las Ketchup - The Ketchup Song. MANGE minner knyttet til denne sangen!

Og sist, men absolutt ikke minst. Tidenes sang; O-Zone - Dragosta Din Tei. 

 

Så, hvilke sanger husker DU fra 90-tallet?

Topp 5: Youtube

Denne gangen skal vi ta for oss de sangene og artistene som ligger som topp 5 (mest vist) på Youtube. 

 

På 1.plass ligger, ikke overraskende, Justin Bieber (ft. Ludacris) med sangen Baby. Med over en halv milliard visninger! Sykt. 

2.plassen går til Jennifer Lopez ft. Pitbull med sangen On The Floor. Jeg er mektig lei av denne sangen, men over 400 000 000 visninger er svært imponerende. Det virker som om alt Pitbull tar i for tiden, blir til gull. Ekkel fyr. 

På 3.plass ligger verdens kuleste Lady GaGa med Bad Romance. Digger dama!

Shakira tar 4.plassen med Waka Waka, VM-sangen fra i fjor sommer. Mange minner knyttet til denne sangen! Får virkelig humøret opp. 

Sist, men ikke minst; 5.plassen går til Love The Way You Lie, med Rihanna og Eminem. Disse to artistene, i en og samme sang, kan ikke bli annet enn et bra resultat. 

 

Så, er du enig i denne topp 5 listen? Eller ville du helst hatt noen andre lenger opp på listen? 

Musikal: Wicked

God første advent!

Jeg så musikalen Wicked på London West End i høstferien i fjor. Etter dette ble jeg helt frelst av musikken og de fantastiske vokalene. Jeg har alle broadway-versjonene godt plassert på iPhonen min, og derfor syntes jeg dere også burde sjekke ut disse sangene! Med Kristin Chenoweth ("Glee", "The Pink Panther") som Galinda og Idina Menzel ("Rent", "Enchanted", "Glee") som Elphaba, kan det ikke bli annet et et fantastisk resultat. 

Her er noen av mine favoritter:

 

Defying Gravity. Slutten er wow.

For Good. Kanskje en av de mest kjente sangene fra denne musikalen. Jeg har hørt den omtrent 194944 ganger. 

No Good Deed. Stemmen til Idina Menzel; no words. 

'

What Is This Feeling. Garanterer deg at du kommer i godt humør av denne sangen. 

Dancing Through Life. Amazing.

 

Så nå er det ikke noe annet å gjøre enn å høre disse sangene folkens! Jeg er helt forelsket, har hørt på de i over ett år nå, går ikke lei. Du kommer til å få gåsehud av de utrolige sangstemmene. Lover deg ;)

 

Nå går vi en ny uke i vente, kanskje det kommer et innlegg om julesanger ganske snart! Kos dere masse den kommende uken, OG! stay tuned. 

 

Finn på noe annet

Enkelte artister prøver hardt, og tror de får det til sånn passe bra. Noen sanger er rett og slett utrolig dårlige, har ingen mening i det hele tatt, artisten synger med kun autotune og er utrolig kjedelige å høre på. Noen sanger er bare patetiske, og du har lyst å løpe inn i en vegg for å slippe å høre mer. Her noen eksempler på disse sangene, her er også musikkvideoene fantastiske:


Toby Keith med Red Solo Cup.
For det første så synger han om en rød kopp. For det andre så går sangen i ett tonefall gjennom hele og for det tredje er han en rar skrudd gubbe som tror at lekre modeller elsker han. Sangen ligger av en eller annen grunn på top 50 på Billboard, det som er Amerikas vg-lista.


Tonje Langeteig - I Don't wanna be a crappy housewife. Denne sangen har sikkert mange av dere hørt før, men jeg valgte desverre å poste den alikevel. Mange mener at denne sangen og musikkvideoen er tull, men etter å ha sett forskjellige intervjuer med henne og liveopptredener er jeg ikke helt sikker.

Sangen er vertfall så utrolig dårlig, skrikende og proppfull av autotune at hjernen din smelter. Dete hele tar av på 2:05 når de flotte rapperne prøver noe som kanskje kan minne litt om rapping.

 Og nå den aller værtse...


Jeg håper dere unnskylder meg for at jeg viste dere denne musikkvideoen. Det er 16(!!!!!!) år gamle Courtney Stodden. Hun er gift(!!!!) med en mann på 50(!!!!) år.  Her er et bilde av det nygifte parret:

Flotte eller hva? Mer trenger man egentlig ikke å si om henne. Gå tilbake til skolebenken, hjem til familien og sats på en annen kariere. Takk!

Hva syns du om disse sangene og artistene?

test diverse

hellll

Musikkbloggen av og for musikkelskere. Bloggen blir skrevet at to musikkelskende 17åringer, som egentlig ikke har tid til noe. Derfor var det selvfølgelig på sin plass å starte en blogg. Vi vil skrive om all slags musikk, fordi vi liker alt mulig. Alt tyder derimot på at vi vil bevege oss bort fra opera og joik, men det vil bare tiden vise.

hits