Ekte gitar

Sterkt, fint, fantastisk, spessielt, rart, trist

Herregud, denne sangen er så fin og alt det som står i overskriften. Trykker du ikke play så går du glipp av noe. En utrolig fantastisk stemme.  

Hva syns du?

 

Happy Christmas, en juleanbefaling

I dag er det 2. søndag i advent, og vår tid som helgens blogg er over. Tusen takk for mange fine kommentarer, vi blir så glade!
Siden vi nærmer oss jul, så vil jeg komme en med en anbefaling. Og det er John Lennon med Happy Christmas (War is over). En flott julesang som samtidig handler om noe viktig. Elsker alt som har med The Beatles og John Lennon, og dette er ikke noe untak.  Barnekoret i sangen gjør det ekstra fint

Hva syns du om sangen, og hva er din julefavoritt?

 

Top 3: Pop-punk

Er det noe vi aldri blir lei av,så er det pop-punk. Stilarten som er lett å like, fete låter og ofte en haug med kjekke gutter!
Her er vår top 3 liste av pop-punk band:

1. All Time Low!
 Alle sangene deres funker, og er sykt kule. Problemet med mange pop-punk band er at sangene er så like, men vi syns disse gutta får det bra til


Wightless!  funfact: All Time Low hater å spille inn musikkvideoer, derfor er det ikke så mange. Og alle som er der er utrolig morsome og rare, fordi de ikke tar det så seriøst.

2. The Click Five
Et av Sofies yndlingsband.  De har den evnen at de alltid klarer å få sangene fengende. De er et ganske ukjent band, og har ikke mange musikkvideoer, og de som ligger på youtube kan man ikke legge ut på blogg. Så det ble en lyric-video med min favorittsang


I quit, i quit, i quit - denne gikk på repeat gjennom hele sommeren!

3. Hot Chelle Rae!
Disse gutta har hatt et fantastisk år! De har fått sitt gjennombrudd i USA, vunnet American Music Award for beste nykommer og vært høy oppe på Billboard lista med låta under

 


Tonight Tonight

Hvem er din favoritt?

 

Topp 3: Coldplay

Det britiske bandet Coldplay er et av verdens største band, og solgt omtrent 40 millioner plater. Sangene deres er lette å like, nyskapende og stemmen til Chris Martin er helt fantastisk. Visste du  forresten at de lager alle sceneklærne sine selv?
Uansett, her er vår top 3 liste med Coldplay

1. Vivolet Hill fra albumet Viva la Vida or Death and All His Friends (2008)
Det lange forspillet, gitarriffet på førsten av sangen og gitarsoloen, sammen med Chris Martin sin stemme og en sang som klistrer seg til hjernen, mener vi at dette er en av de de aller beste.

2. Paradise fra albumet Mylo Xyloto ( 2011)
Musikkvideoen er like fin som sangen. Og hør på teksten i denne sangen, eller så går du glipp av noe vakkert.

3. Fix You fra albumet X&Y (2005)
Det sakte melodien på førsten, teksten som du kan kjenne deg igjenn i og når det tar av på slutten. Sier ikke mer

 Dette var et vanskelig valg, og jeg vet nesten ikke om jeg er helt enig med meg selv.
Hvilken sang mener du er den beste av Coldplay, eller er du enig med oss?

 

Topp 3: Pegasus Bridge

Pegaus Bridge er et indie-rock band fra Manchester i England, som jeg har blitt meget glad i. Så da tenkte jeg at akkurat dette bandet kunne få æren av å være førstemann ut på TOPP 3!

 

Ribena

While We're Young

Yoko . (Denne er fantastisk).

God kveld, og GOD HELG! 

Musikkbloggen av og for musikkelskere. Bloggen blir skrevet at to musikkelskende 17åringer, som egentlig ikke har tid til noe. Derfor var det selvfølgelig på sin plass å starte en blogg. Vi vil skrive om all slags musikk, fordi vi liker alt mulig. Alt tyder derimot på at vi vil bevege oss bort fra opera og joik, men det vil bare tiden vise.

hits