Norsk

Sanger med dialekt

Jeg ELSKER sanger på dialekt, og spesielt når det kommer til Kråkesølv fra Bodø.
Sangene deres er så lette å like, utrolig fengende og flotte tekster. Noe annet jeg også liker med Kråkesølv er at de er så unge, men har kommet så langt, og ikke minst at alle i bandet synger.   Mine top tre fra albumet Trådnøsting:

Skredder
Elsker åpningen med det fine gitarspillet, før trommene kommer. Den er også utrolig morsom å synge til, bare prøv!
Blåe Øya
Æ e ikke syk, Det bare kjennes sånn ut... yndlingssetningen min i denne sangen. Den er så fin, elsker melodien og sorgen i stemmen til vokalisten i denne. Eneste som er irriterende med denne sangen er at den varer i 2.25 minutter.

Kalde Føtter
Denne også er så fin å synge til, høres dumt ut, men jeg elsker sanger som man kan det til. Refrenget som kommer på 0.44 er så vakkert. Elsker at det tar av litt.
 
Denne sangen som de synger med Maguns Eliassen er også utrolig fin. Gåsehud gjennom hele sangen. Kjøp sangen på iTunes, hvor alle inntektene fra sangen går til å reise opp Utøya.
 
 
 - Sofie

Musikkbloggen av og for musikkelskere. Bloggen blir skrevet at to musikkelskende 17åringer, som egentlig ikke har tid til noe. Derfor var det selvfølgelig på sin plass å starte en blogg. Vi vil skrive om all slags musikk, fordi vi liker alt mulig. Alt tyder derimot på at vi vil bevege oss bort fra opera og joik, men det vil bare tiden vise.

hits