Oss

Den fantastiske Thea.

Hei godtfolk!

Sofie har allerede skrevet litt om forholdet oss i mellom, og om seg selv, så da er det endelig min tur!HEI! Jeg heter Thea Litschi, bor på Kambo (verdens beste sted for øvrig, right Sofie?) litt utenfor storbyen Moss, men bedriver også svært mye av tiden min i plankebyen Fredrikstad. Her går jeg nemlig på Wang Toppidrett i 2.klasse, i tillegg at jeg spiller håndball i Skogstrand IL og Fredrikstad BK, og trives egentlig veldig godt med det. Det blir ikke mye tid til overs, ettersom jeg trener 9-12 økter i uka, men jeg gjør det beste ut av det. Håndball er uten tvil noe jeg vil satse på, så da må det legges ned MASSE trening! Men over til noe annet, denne bloggen skal jo ikke handle om sport og fremtidsplaner, men MUSIKK! Når det kommer til musikk hører jeg på nesten alt. Det går mye i indie, rock, pop-rock, pop og en del gammel musikk, men relativt lite opera , country og hard rock hallelujah. På nylig lagt til på iPhonen min befinner det seg The Kooks, One Direction, The Summer Set, Rihannas nye album; Talk That Talk (LOVE IT! Anbefaler på det sterkeste, dama er rå), Birdy og julemusikk fra NRKs julekalender Jul i Svingen. Godt blandet sa du? Ja. Musikkbiblioteket mitt består ellers av alt fra Bullet For My Valentine, Justin Bieber, Aretha Franklin, Adele, Tinie Tempah, Suzanne Vega , til The Shins, Kaizers Orchestra, Helbillies, Eminem og Celine Dion. Men mine favoritter er The Shins, Kaizers, Bernhoft, Veronica Maggio, Adele, All Time Low, Rihanna og alt av musikk fra musikaler. Særlig Wicked og Rent, check it out.  

Ja, så framover skal Sofie og jeg underholde dere med masse forskjellig musikk, videoer, anbefalinger, topplister, nyheter, gamle slagere osv. You name it! Så det er bare å glede dere. Jeg sover omtrent ikke om nettene, gleder meg sånn til å glede dere. Vi skal nok få presset inn litt god musikksmak i hodene deres. 

Mine favoritter for tiden:

 

The Kooks - Naive

Birdy - The A Team (Cover). Fantastisk! Jenta er bare 15 år. WOW.

 

Vi skrives igjen snart! Og igjen...gled dere. 

Den nerdete Sofie

Velkommen til den nye og fantastiske bloggen vår!.
Dere sitter nå kanskje røsker deg i håret, og lurer på hvem i all verden vi er? Og det skal vi fortelle deg nå.
Vi heter Sofie og Thea. Bestevenner, kusiner, twins, framtidlige samboere osv. Vi har kjent hverandre helt siden Thea ble født, som har blitt til 17 år og noen måneder. Vi kommer begge fra byen Moss, en by som folk forbinder med en stinkende lukt, men the truth is... det lukter ingenting her.

Vel, førstekvinne ut er Sofie. Dette er meg:

Elefanten til høyre hvis du lurte!
Jeg er 17 år, kusina til Thea, bruker for mye tid til wordfeud og Operasjon Dagsverk, er desutten selvutpekt Harry Potter nerd, og elsker å ha historie på skolen. Sånn utenom dette er jeg helt normal. Bor på Kambo, som er verdens beste sted. Liker bedre å si at jeg bor på Kambo enn Moss, selvom det på en måte er samme sted.

Siden denne bloggen skal handle om musikk, må jeg jo nesten nevne noen ting jeg liker. Jeg liker altså:
Indie, Rock, Punk-rock, pop-rock og andre musikkstiler som inneholder ekte gitar. Jeg elsker litt kraftige gitariff sammen med en kjekk vokalist og fengende sanger. Jeg har ikke et favoritt band, men jeg elsker Kråkesølv, honningbarna, sum 41, 30 seconds to mars, Artic Monkeys, Green Day, The Click Five, Coldplay, foster the people, Jonas Alaska, The Beatles, Belle and Sebastian, My Chemical Romance, The Wombats, Razorlight, The Killers og The Beatles. Jeg liker desutten nesten alt som pappa hører på (dire straits, pink floyd osv) og alt som Thea liker.
Har heller ingen problemer med å høre på sanger på data-bass, Justin Bieber eller annen listepop. Liker bare en sang av skrillex, det får være nok.

Musikkbloggen av og for musikkelskere. Bloggen blir skrevet at to musikkelskende 17åringer, som egentlig ikke har tid til noe. Derfor var det selvfølgelig på sin plass å starte en blogg. Vi vil skrive om all slags musikk, fordi vi liker alt mulig. Alt tyder derimot på at vi vil bevege oss bort fra opera og joik, men det vil bare tiden vise.

hits